Wij werken met Chromebooks

We willen jou en je ouders/verzorgers graag informeren over de voordelen van het Chromebook waarmee je gaat werken op school. En over de wijze waarop je deze kunt bestellen. We nodigen je uit onderstaande korte filmpjes te bekijken.

Waarom een educatie laptop

Uitleg Easy4u abonnement

Werken in the cloud!

De belangrijkste informatie op een rijtje

DELL Chromebook 3110 2-1 met touchscreen.

Als je huurt, betaal je € 10,95 per maand, plus een borg van 4 maanden (€43,80).

De looptijd van de huur is 48 maanden.

Na afloop van de 48 maanden kun je ervoor kiezen het Chromebook te houden. Je krijgt de borg dan niet terug en het apparaat wordt jouw eigendom.

Als je koopt hoef je uiteraard geen borg te betalen. Het Chromebook kost dan €525,60.

Als je het Chromebook koopt, is het Easy4u zekerheidspakket inbegrepen.

Binnen de 48 maanden heb je volledige garantie, inclusief garantie op de batterij.

Schade- en diefstaldekking met een beperkt eigen risico van €50,- per gebeurtenis (max. 3).

Havo of vwo?

De havo- en vwo-opleiding duren langer dan de contractduur van het Chromebook. Na 48 maanden stopt het huurcontract. Je hebt dan twee keuzes.

Je sluit een nieuw contract af voor 48 maanden. Je ontvangt een nieuwe Chromebook, de oude mag je houden. Als je klaar bent op school, zeg je het huurcontract op. Je levert je nieuwe Chromebook weer in en betaalt alsnog de borg. Of je houdt het Chromebook zolang het contract nog duurt, inclusief alle voordelen die daarbij horen.

Je kunt er na 48 maanden ook voor kiezen geen nieuw contract aan te gaan en je Chromebook te blijven gebruiken. Alleen valt deze dan niet meer onder de garantie en verzekering. Die risico's zijn dan voor jou.

Gertrudis | Begeleiding

Stichting Leergeld

Is de aanschaf van een Chromebook voor u bezwaarlijk en heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor ondersteuning door de Stichting Leergeld van uw gemeente.

Neem in dit geval eerst contact op met Stichting Leergeld. Bestel dan NIET de Chromebook bij de Rent Company. In dit geval zal de school tijdelijk een Chromebook aan uw zoon/dochter ter beschikking stellen.

Zoek hier de contactgegevens van de stichting in uw gemeente.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Chromebook of het Easy4u zekerheidspakket? Neem dan contact op met The Rent Company via 085 - 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Of stel je vraag via de chat op www.rentcompany.nl. Voor overige vragen bel je met de helpdesk van scholengemeenschap Tongerlo. Bel de helpdesk op 0165 - 79 20 35 of mail naar helpdesk@tongerlo.nl.

Veelgestelde vragen

Een eigen device

Hardware

Bestellen en leveren

Easy4U huurabonnement

Easy4U Total Care Pack