Lunchen bij DaVinci

Stel je eens voor: een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, omringd door enthousiaste leerlingen die hun uiterste best doen om je een geweldige eetervaring te bezorgen. Dit is precies wat je kunt verwachten als je besluit om bij DaVinci te gaan lunchen. Maar deze lunch is meer dan alleen lekker eten; het is een kans om de toekomst van deze jonge leerlingen te ondersteunen en hen te helpen groeien.

Een unieke leeromgeving  

Bij DaVinci wordt onderwijs gegeven op een manier die uniek is in zijn soort. De school heeft een eigen restaurant waar leerlingen de kans krijgen om praktische ervaring op te doen in de horeca. Hier leren ze niet alleen koken en bedienen, maar ontwikkelen ze ook vaardigheden zoals teamwork, klantenservice en probleemoplossing. Deze hands-on benadering van leren stelt de leerlingen in staat om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, wat hun kansen op een succesvolle toekomst vergroot.

Jij bent uitgenodigd!

DaVinci nodigt jou uit om deel te nemen aan hun lunchervaring. Op de volgende data kun je genieten van een heerlijke lunch, bereid en geserveerd door de leerlingen:

27 oktober, 17 november, 1 december en 15 december (VOL) 2023
19 januari, 2 februari, 23 februari, 8 maart, 22 maart, 17 mei en 31 mei 2024

Je betaalt voor een driegangen lunchmenu €15,50, exclusief drankjes (frisdrank €1,25, bier €1,75, wijn €2,25, koffie/thee €1,25, cappuccino/latte macchiato €1,75). Zorg ervoor dat je van tevoren reserveert, want de beschikbaarheid is beperkt vanwege de populariteit van dit leuke initiatief.

Waarom lunchen bij DaVinci?

Het bijwonen van een lunch bij DaVinci is niet alleen een kans om te genieten van een lekkere lunch, maar ook om iets terug te geven aan de gemeenschap. Je ondersteunt de inspanningen van de school om jongeren praktische vaardigheden en werkethiek bij te brengen. Wij werken met leerlingen die foutjes moeten en kunnen maken. Je draagt dus bij aan hun toekomstige succes en helpt ze op weg naar een mooie carrière. Bovendien is het een geweldige gelegenheid om de leerlingen aan te moedigen en ze te laten zien dat hun inzet wordt gewaardeerd.

Zien we jou binnenkort in ons restaurant?

Dus, als je op zoek bent naar een smakelijke en zinvolle eetervaring, overweeg dan om bij DaVinci te lunchen. Je krijgt niet alleen een heerlijke lunch voorgeschoteld, maar je draagt ook bij aan de ontwikkeling van de toekomstige generatie en de groei van deze jongeren. Lijkt ons een win-win!

Je kunt hier je lunch reserveren. Vermeld als eerste de datum waarop je wilt komen lunchen. Verder graag je naam, telefoonnummer en mailadres en met hoeveel personen je komt lunchen. Als er speciale dieetwensen of allergieën zijn, geef dit dan aan. Hou er rekening mee dat je alleen kunt pinnen bij het afrekenen.

DaVinci | Ons onderwijs | vmbo | horeca en ondernemen
Gertrudis
Tongerlo
Norbertus
Gertrudis | mobiel
Tongerlo
Norbertus