Tongerlo | Werken bij Tongerlo
Tongerlo | Werken bij Tongerlo

Werken bij Tongerlo

Werk met jouw talent aan het talent van onze leerlingen!

Jij hebt een missie. Je wilt jezelf maatschappelijk inzetten. Iets bijdragen. Een rol spelen in de ontwikkeling van jonge mensen. Op zoek gaan naar talent en dat maximaal faciliteren. En ondertussen werken aan jouw eigen talent. Dat kan allemaal bij scholengemeenschap Tongerlo.

Of je nu op zoek bent naar een baan in de ondersteuning of op één van onze drie onderwijslocaties: Je bent van harte welkom om bij te dragen aan het talent van onze leerlingen.

Als je werkt in het onderwijs is geen dag hetzelfde. Onderwijs is mensenwerk. Onderwijs is maatwerk. Dat betekent dat je elke dag bezig bent het beste uit leerlingen én uit jezelf te halen. Dat kan de ene dag een ontwikkelgesprek zijn met leerlingen en ouders. Op een andere dag organiseer je een activiteit voor de klas. Of je kijkt toetsen na. Gevarieerder kan het niet.

De vakanties zijn heerlijk. Maar vergis je niet: Als docent ben je ook thuis regelmatig bezig om het beste uit onze leerlingen te halen. Toetsen nakijken, lessen voorbereiden, etc. Jouw werk houdt niet op na de les.

Tongerlo | locatie_Gertrudis

Werken in het onderwijs

In het onderwijs zijn er verschillende soorten banen. Denk aan een baan als docent voor de algemeen vormende vakken zoals Nederlands of Geschiedenis. Of je werkt als vakdocent, bijvoorbeeld in Techniek of Zorg en Welzijn. Gaan werken als onderwijsassistent kan ook. Je pakt dan allerlei ondersteunende taken in de klas op.

Kies je voor een baan in de klas? Dan is lesbevoegdheid belangrijk. Daarin zitten ook nog verschillen tussen de onderbouw, de bovenbouw, het onderwijsniveau waarop je lesgeeft en welke verantwoordelijkheid je hebt. Heb je (nog) geen lesbevoegdheid? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om dit te behalen.

Tongerlo | locatie_Gertrudis

Werken in de ondersteuning

Alle ondersteunende collega’s maken goed onderwijs mogelijk op elke locatie van scholengemeenschap Tongerlo in Roosendaal. Veel zaken worden ‘in 1x voor 3’ geregeld. Denk bijvoorbeeld aan administratieve zaken, HR-taken, of het maken van beleid.

Werken binnen onze zorgstructuur is ook een mogelijkheid. Je geeft dan ‘extra zorg’ aan leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan leerlingen met dyslexie. Of je ondersteunt bijvoorbeeld leerlingen die moeite hebben met plannen en organiseren.

Afhankelijk van jouw functie werk je op onze centrale plek (in het gebouw van DaVinci aan de Bovendonk) of op een van de andere twee onderwijslocaties.

Directie

Mevrouw De Leeuw - Reulen is rector van scholengemeenschap Tongerlo. Zij stuurt het centrale directieoverleg (CDO) aan.

In het CDO zitten verder de directeuren van de drie onderwijslocaties: mevrouw Nieuwkerk vanuit DaVinci, meneer De Kreij vanuit Gertrudis en mevrouw Bik vanuit Norbertus. Mevrouw Bik wordt momenteel tijdelijk vervangen door meneer Sijm.

Tongerlo | Marjolein de Leeuw-Reulen | rector

Mevrouw De Leeuw - Reulen

Rector scholengemeenschap Tongerlo

DaVinci | Kiki Nieuwkerk | directeur

Mevrouw Nieuwkerk

Directeur DaVinci

Gertrudis | Peter de Krey | directeur

Meneer De Kreij

Directeur Gertrudis

Norbertus | Peter Sijm | vervangend directeur

Meneer Sijm

Directeur Norbertus

Ook de aanspreekpunten voor de bedrijfsvoering zijn onderdeel van het CDO:

Tongerlo | Debbie Roobol | manager bedrijfsvoering

Mevrouw Roobol

Manager bedrijfsvoering huisvesting, facilitair, administratie, roostering en communicatie

Tongerlo | Veronique Schrauwen | manager bedrijfsvoering

Mevrouw Schrauwen

Manager bedrijfsvoering P&O, secretariaat, financiën en communicatie

Het team van Tongerlo

Scholengemeenschap Tongerlo heeft een groot team. Samen werken we aan goed onderwijs en goede ondersteuning. Onze collega’s van de onderwijslocaties zitten verspreid in Roosendaal. Collega’s die werken in een ondersteunende rol werken zoveel mogelijk vanuit één plek. Dit team dat heel scholengemeenschap Tongerlo ondersteunt is te vinden aan de Bovendonk 1, in het gebouw van DaVinci.

Vacatures

We hebben banen op verschillende plekken en verschillende locaties. Er is dus altijd een plek die bij jou past. Er is ook volop keus tussen voltijd- of deeltijdbanen. We bieden ruimte om te praten over jouw wensen en ontwikkelpunten.

Scholengemeenschap Tongerlo is een school onder bevoegd gezag van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Daarom vind je onze actuele vacatures op de website van OMO.

Volg scholengemeenschap Tongerlo op LinkedIn voor onze actuele vacatures:

Deel jouw talent

Een open sollicitatie versturen kan natuurlijk ook.

Tongerlo | Werken bij Tongerlo

Waar je ook voor gaat:
Scholengemeenschap Tongerlo gelooft in jouw talent!